Si penses que els infants d'avui son el futur del demà i per tant és la nostra responsabilitat proporcionar les oportunitats necessàries a aquells qui tenen més dificultats per accedir a elles i, d'aquesta manera, ajudar-los a desenvolupar-se integralment: Despertes les Espurnes.


Si penses que l'art i la creativitat poden ser vehicles d'adquisició de nous coneixements que ajudin als infants a descobrir nous espais de comunicació: Despertes les Espurnes.


Si penses que el joc és una condició innegociable pel desenvolupament dels infants: Despertes les Espurnes.


Si penses que és important un canvi d'hàbits respecte el medi ambient i recolzes la formació continua en temes medi ambientals: Despertes les Espurnes.


Si penses que el respecte entre cultures i el seu coneixement mutu és de vital importància per equilibrar el nostre planeta: Despertes les Espurnes.


Els Desperta Espurnes som un col·lectiu amb més de 40 socis i sòcies que compartim el que acabes de llegir.


AVANTATGES

Formar part de l'Associació Artística Desperta Espurnes et proporcionarà una serie d'avantatges que volem compartir amb tu:

  • T'oferim un 20% de descompte en tots els tallers que realitzi l'associació.

  • Si formes part d'una companyia artística o bé tens inquietuds artístiques no dubtis en compartir-les. D'una banda recolzarem la teva creació a nivell d'infraestructures i recursos materials i, d'altra banda, distribuirem la teva creació.

  • T'oferim formar part del col·lectiu de formadors que disposa l'associació i distribuir la teva oferta formativa.

  • T'oferim descomptes en diferents espectacles teatrals que es presenten a tres teatres de Barcelona: l'Antic Teatre, Teatreneu i Guasch Teatre.

  • Disposaràs d'una sala d'assaig pel disseny i el desenvolupament de noves creacions artístiques.

Escriu-nos i et respondrem ben aviat amb tota la informació necessària per a poder-te fer soci o sòcia. Clica aquí.