LA MÚSICA NO TÉ FRONTERES,

NO CONEIX GUERRES

AJUDA A COMUNICAR-SE.

 

Aquest any 2014 en les Jornades Solidàries i per segon any, els Desperta Espurnes en motiu de l'agermanament que tenen amb les entitats Laudes Infantis a Colòmbia i Inhijambia a Nicaragua, han editat aquest doble CD que ja pots comprar.

 

Volem agrair a cada un dels grups la cessió i/o creació d'un tema musical per fer possible aquesta iniciativa, la música uneix i aquesta unió es fa palesa en aquest recull de cançons.

 

Agraïr també la col·laboració d'en Marc Parrot i en Joel Condal d'Estudios Silvestres amb la masterització dels dos discos.

 

Carles Cuberes, Oriol Canals, Damià Arròs i la Banda a part, Roigé, Jordi Montañez, Amparo Sánchez, Muerdo, Quim Vila, De Tu a Tu, Lo Petit Comité, Vadeto fú, Un Gos Robant, Strombers, Chalart 58, Irie Souljah, Rauxa, La Banda del Panda, Willy Fuego, Che Sudaka,Oquqes Grasses, Antonio el Remendao, Efecte Badoc, Marc Parrot, Distinta Tinta, La Pegatina i At Versaris.

 

La totalitat dels diners que es recaptin amb la venda d'aquest CD s'enviaran íntegrament, sense intermediaris ni despeses extres.

Els diners s'empraran per a col·laborar amb el grup de teatre de joves de la Fundació Laudes Infantis (Colòmbia) donant suport en les seves produccions artístiques de teatre social i per col·laborar amb el projecte que desenvolupa amb nenes i nens l'Associació Inhijambia (Nicaragua) de producció artesanal de manualitats per a seguir finançant part dels seus projectes i desenvolupar tallers lúdics formatius.


POTS TROBAR ELS DISCS

DE LES JORNADES A

LA BOTIGUETA!

DISC DE LES VI.Jornades Solidàries
DISC DE LES VI.Jornades Solidàries
DISC DE LES V. Jornades Solidàries on hi van col·laborar artistes com: Jaume Barri,Txarango, Jaume Ibars, Alba Marbà, Cesk Freixas, Oriol Barri, Damià Olivella, Sherpah, Il Xef Malatesta, Bonobos...  molts més!
DISC DE LES V. Jornades Solidàries on hi van col·laborar artistes com: Jaume Barri,Txarango, Jaume Ibars, Alba Marbà, Cesk Freixas, Oriol Barri, Damià Olivella, Sherpah, Il Xef Malatesta, Bonobos... molts més!