CENTRE OBERT

Des l'any 2012, l'associació gestiona el Centre Obert de Moià. Projecte que s'havia iniciat feia anys amb el nom de SIAF.

 

El recurs, fins aquest any, donava cobertura a 54 infants del poble de Moià amb diverses dificultats i donant resposta aquestes mateixes a través del recolzament i reforç acadèmic, la integració social, l'educació emocional, accions familiars en Benefici a la Comunitat, xerrades i dinàmiques grupals.

 

El recurs acompanya el procés escolar en el periòde comprès entre els mesos d'Octubre a Juny.

Durant el 2014 i 2015, gràcies a una dotació econòmica de la Generalitat de Catalunya, el recurs va realitzar durant  els mesos d'agost i setembre un casal amb possibilitat de dinar a tots els nens i nenes usuaris Centre Obert durant l'any.

 

El projecte està conveniat amb l'ajuntament de Moià, ja que el recurs és municipal.  

Els professionals que hi treballen son membres de l'associació amb les catagories professionals d'Educador Social i Psicòleg.

 

Aquest curs 2016-2017 hem reformulat el projecte amb menys nens i nenes però donant-los mes hores d'atenció directe i realitzant diferents activitats com reforç escolar, educació emocional, Judo, aprenentatge a la natura i altres.

 

Aquest video és una mostra del taller de Rimes que van realitzar els i les joves d'ESO durant el tercer trimestre del curs

2015-2016 amb la col·laboració d'Oriol Santafè i Llogari Antúnez.